Tuesday, 28 June 2011

Kelakar: Lelaki Maintain Cool Betulkan Ejaan di Facebook Walaupun Kena Marah

Sememangnya salah taip ataupun orang sekarang panggil 'typo' tu adalah normal, sebab kita sentiasa tak terlepas dari melakukan kesilapan. Kadangkala kita juga ada terjumpa kesilapan menaip di buku-buku, majalah, surat khabar dan sebagainya walaupun orang yang menaip tu ada skil dan pengalaman. Tapi macam mana kat facebook pulak? Kat sini aku tunjukkan yang seseorang tu masih salah menaip walaupun ditegur, dan orang yang menegur tu sentiasa memperbetulkan kesilapan taip walaupun dimarah..hehe..jom kita tengok..




*haha..cool je mamat tu..

17 comments:

Nash said...

cool gile! mmg trolling habis aa.. terbek a!

M.Z's Site said...

@Nash: haha..cool kan? nasib je dalam fb..kalau depan2 mungkin lain cerita :D

khairul rahman said...

Serius klakar giler! Haha

Nur Syafiqah Md Takiyudin said...

Hahaha!okay, ini kelakar.memang tak makan saman langsung mamat tu! XD

M.Z's Site said...

@khairul rahman: haha..geli hati dengan mamat yg degil and prempuan yg ada typo kat setiap komen :D

M.Z's Site said...

@Nur Syafiqah Md Takiyudin: yes..sebab girls tu pun asyik slah taip je..dua2 funny..hehe

Chempaka Sari said...

ahhahah troll....

iedaurora said...

seriusly bapak lawak hu..hu..

kotak hitam said...

hahahaha... kelakar ada la....

Jerung Gergasi said...

keh3 ..kelakar jer. rase nak lempang pun ade ..

BebyndaStoryMory said...

kikiki xP

hana szied said...

hehehe

aslann said...

#trolololol XD

phycrewz said...

xbole blah..haha

honey amour said...

salam kenal..nice blog owh..oredy follow u..jom join kontes kat my blog..

Contest---> : 'AKU SAYANG DIA'

jgn lupa join ye :))

M.Z's Site said...

@honey amour: cintest ape tu? senang tak? hehe..ok thnks :)

Nur ADdiN said...

bkn main kwn tu btolkan.. huhuhu..
y sorg lg plak marah sbb kne pbtol..
mcm lwak pom ad.. kompem kalu kat dpan ni.. masak ahhhh~~~ ^_^

Post a Comment