Thursday, 16 June 2011

Telefon Bimbit Yang Mempunyai 4 Sim Kad Pertama di Dunia

Selalunya kita jumpa handphone yang ada 2 sim kad je kan? Paling kurang pun korang ade dua handphone sebab korang ade 2 nombor, betul tak? Sebab rata2 sekarang ni semua orang ada 2 atau 3 nombor dalam satu masa sebab lain nombor lain caller ID, kan? So aku rasa macam leceh la sebab nak bawak sampai dua handphone sebab aku pun pernah rasa..hehe..namun disebabkan teknologi yang tak pernah merundum membuatkan wujudnya handphone yang boleh meggunakan 4 sim kad dalam satu masa..pernah jumpa tak? Aku rasa tak pernah kot..hehe..


Handphone ni dikenali sebagai Flying F160 Quad SIM Phone dan amat sesuai untuk business owner, traveler, agen dan sebagainya yang sememangnya tidak cukup dengan hanya memiliki satu caller ID sahaja..harga korang nak tahu berapa? Cuma $75 je atau bersamaan dengan RM262.




*tapi aku tengok mcam buatan China je..hehe..tapi ok ape..4 sim kad tu!



2 comments:

Syuk Ry said...

perg.. smpai 4 sim 2..
Intro To Authorware 7.0 !!

Sir Nash said...

sesuai untuk kaki msg yg msg ngan ramai org, haha..

Post a Comment