Saturday, 25 June 2011

Pasangan Couple yang dah Break-up Bergaduh Pasal Seks di Facebook

Kadangkala kita lupa apa yang kita lakukan itu diperhatikan oleh orang ramai. Jika apa yang kita buat itu normal seperti makan, bermain, membaca diperhatikan orang, itu boleh diterima lagi. Tetapi macam mana dengan pergaduhan yang melibatkan hal yang begitu peribadi seperti seks dilihat oleh orang? Hal ini mungkin disedari oleh empunya badan namun kadangkala tidak diendahkan oleh mereka mungkin disebabkan oleh perasaan yang teramat marah..sebagai contoh..jom kita lihat drama yang lucu di bawah ni..




*kalau korang faham sesetengah terms yang digunakan dorang and ada sense..korang akan berasa lucu..hehe..tapi kita sebagai orang Malaysia janganla gaduh pasal ni..buat malu je..benda ni tak sepatutnya open macam kat facebook ni..



3 comments:

izwannizam ruslim said...

still intact?hahahaha

Nash said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

haha..kelakar la dua2 tu..:C

Post a Comment