Monday, 27 June 2011

Gempar! Roti Tiruan Diperbuat Daripada Kadbod Kotak

Seperti yang kita tahu, China merupakan negara pengeluar barangan tiruan yang terbesar di dunia terutama di dalam pembuatan peralatan elektronik seperti telefon bimbit, mainan, barangan elektrik dan sebagainya. Namun, kebijaksanaan China di dalam menghasilkan barangan tiruan dikatakan sudah melampaui batas di mana makanan tiruan juga dihasilkan seperti telur, daging dan beras. Namun yang aku nak kongsikan, ada pula roti tiruan yang diperbuat daripada kadbod kotak. Korang tengok la video ni..rotinya agak 'menyelerakan'..haha..




*nampak tak dia buat macam mana? mula rendam kadbod, pastu cincang kadbod tu sampai hancur dan seterusnya..

5 comments:

Nash said...

terbaik bro! utk video tu kan, mase kat you tube, ko tgk bwh video, pilih share, embed, pastu copy code tu. then, g kat tmpat ko wat entri tu, pilih edit html, pastu paste. then click balik compose. t video die jadi besa sket, baru jelas tgk. hehe. pun nampak cantik.

M.Z's Site said...

@Nash: oo..haha..ok2..thanks bro

Nash said...

wei, camane ko nak dapat byk followers wei.. aku nak naik srg follower pun susa, adoila..

M.Z's Site said...

@Nash: promote habis-habisan..haha

shawal_90 said...

giler btol china nih....
O_o

Post a Comment