Monday, 27 June 2011

Koleksi Design Puting Bayi yang Kreatif

Puting untuk bayi telah lama digunakan sejak berzaman lagi. Kebanyakan ibu bapa telah mengalami aspek yang positif di mana puting telah membantu mereka untuk menenangkan bayi mereka yang kadangkala suka merengek. Di sini merupakan beberapa koleksi rekabentuk puting yang gila-gila yang mana aku sendiri pun pasti ibu bapa tak akan beli puting yang ada design macam ni untuk bayi dorang yang cute tu..kecuali kalau dorang sendiri pun sama gila-gila..hehe..



 

 






 
hahahah!!




*agak-agak korang nak tak belikan puting macam ni untuk anak korang satu hari nanti? hehe..


5 comments:

Nur Syafiqah Md Takiyudin said...

hahaha.kesian baby!xcomel da bila ada gigi besar2 tu.hahah! XD

M.Z's Site said...

@Nur Syafiqah Md Takiyudin: yg paling kesian yang jongos tu la..hehe

Nur ADdiN said...

mcm gigi the MAsk.. Jim carrey.. :)

Anonymous said...

dekat mana nk dapatkan puting macam ni? malaysia ada jual ke?i nk pakai..hahaha...

Anonymous said...

Kat pusrawi pharmacy klia airport ada jual puting ni..

Post a Comment