Sunday, 26 February 2012

Koleksi Nota Pesanan Housemate yang Lucu

Siapa yang dah mula atau pernah hidup bujang? Best kan? Biasanya student atau pun orang yang dah bekerja yang masih belum berkahwin dan tinggal jauh dengan kampung halaman akan tinggal di rumah sewa ataupun kolej kediaman yang universiti sediakan. So, bila dah duduk dengan kawan dalam satu rumah atau satu bilik, memang banyak pengalaman pahit manis tak kira housemate/roomate tu satu kepala dengan kita atau tak. Kalau satu kepala tu memang best la..kalau tak memang banyak konflik yang timbul.

So kat sini aku nak tunjuk gambar-gambar nota pesanan yang agak lucu untuk disampaikan kepada housemate/roomate dorang..mungkin sebab malas nak sound directly ataupun mungkin dorang tak sempat nak jumpa kawan dorang.

kes tak basuh pinggan 1


 nota camni pun boleh..huh!


kreatif..hehe..

kes tak reti nak tolong refill..


kes tak basuh pinggan 2

kes kawan suka guna barang orang lain 1

kes tak basuh pinggan 3

main balas-balas nota?

siapa makan cili akan terasa pedasnya..hehe..

kes dengki?

kes roomate tak reti pakai seluar?

kes kawan suka guna barang orang lain 2

kedekut?

 
ni siap buat borang survey ke ape ni? haha..


*korang yang duduk dengan housemate/roomate pernah buat camni? mesti pernah kan? haha..

2 comments:

Anonymous said...

What's up to every body, it's my fiгst visit of this webpаge; this
blog consists of amazing аnd actuallу gоod ԁata designed foг rеaԁers.



my ρagе where to buy raspberry ketone

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment