Friday, 16 September 2011

mati akibat kehilangan pen..


hilang pen = tak ada pen
tak ada pen = tak ada nota
tak ada nota = tak study
tak study = fail
fail = tak ada diploma/degree
tak ada diploma/degree = tak dapat kerja
tak dapat kerja = tak ada duit
tak ada duit = tak ada makanan
tak ada makanan = kebulur
kebulur = kurus nampak tulang
kurus nampak tulang = hodoh
hodoh = tak ada pakwe/ makwe
tak ada pakwe/ makwe = tak kawen
tak kawen = tak ada anak
tak ada anak = sunyi
sunyi = tertekan
tertekan = sakit
sakit = mati


lesson: jangan hilangkan pen..haha :D

7 comments:

Chempaka Sari said...

hoho saya pernah buat ni, fail exam boleh membawa kematian....

unknown said...

haha. bangang je! gua hiang pen, p beli pen baru lah.

nak seribu daya, taknak seribu dalih. peh peh peh..

Anonymous said...

entri yang sangat bodoh..!

M.Z's Site said...

@Chempaka Sari: hehe..bleh tersama pulak ending dia :)

M.Z's Site said...

@unknown: well..ni utk joke je..mmg la pen hilang kena cari baru..hehe

M.Z's Site said...

@Anonymous: terima kasih wahai anonymous yg tak ada sense of humour!

bulanketawa said...

da moral of da story: beli la pen banyak2,, ape da

Post a Comment